"Wij brengen uw lichaam 
in balans"

Traditionele Thaise massage in Noordwijkerhout

Het vertrouwde adres waar uw lichaam op vakkundige wijze door middel van Thaise massagetechnieken in balans gebracht. 

U zult zich fitter en ontspannender voelen na een van onze behandelingen.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak 
op nr.  06 - 231 780 90 

of email ons op : info@rueanthai-massage.nl

Rueanthai Aroma massage in Noordwijkerhout

aroma-massage

Voor onze aroma massage maken wij gebruik van natuurlijke aroma’s

Aroma massage in Noordwijkerhout

Voor een Traditionele Thaise Aroma Massage bij massagesalon Rueanthai in Noordwijkhout gebruikt onze masseuse een 100% natuur zuivere etherische olië.

De aromatische olie die Rueanthai massage Noordwijkhout gebruikt verschilt per persoon omdat men het mengsel gaat afstemmen op het doel van de massage.

Massage praktijk Rueanthai gebruikt een aroma massage die een diepere werking heeft dan een gewone Traditionele Thaise olie massage aangezien een aromatische geur van de massage-olie ook op de psyché doorwerkt.

De masseuse van Massage-praktijk Rueanthai in Noordwijkhout zal u eerst vragen wat u verwacht namelijk; rustgevend of stimulerend ?? … in overleg met u wordt uiteindelijk een meest gepaste massage olie gekozen.

Voor wie is aroma massage ?

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten,… Voor zwangere vrouwen kan de massage gegeven worden om zwangerschapsstriemen te voorkomen. Ook als babymassage is aromamassage geschikt. De baby zal tot rust komen en het immuunsysteem wordt versterkt. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

De behandeling

De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden.

Etherische oliën

Dat geur de gemoedstoestand beïnvloed is bekend. De gevolgen van stress, zenuwen, neerslachtigheid, energiegebrek,… door de massage in combinatie met de etherische oliën verbeteren. Alle geurinformatie die wij krijgen, wordt doorgestuurd naar het limbisch systeem in de hersenen, de zetel van de emoties.

De oliën worden opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid. Dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen relaxeren, andere zullen dan weer stimulerend werken. De etherische olie zuivert en herstelt daarbij ook de huid.

Etherische oliën zijn vluchtige bestanddelen van aromatische planten. Je vindt ze in bloemen, bladeren, schors, zaden en wortels van planten.

Klik hier voor onze tarieven of hier voor ons adres.