"Wij brengen uw lichaam 
in balans"

Traditionele Thaise massage in Noordwijkerhout

Het vertrouwde adres waar uw lichaam op vakkundige wijze door middel van Thaise massagetechnieken in balans gebracht. 

U zult zich fitter en ontspannender voelen na een van onze behandelingen.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak 
op nr.  06 - 231 780 90 

of email ons op : info@rueanthai-massage.nl

Coconut body massage bij Rueanthai massage in Noordwijkerhout

Rueanthai masssage in Noordwijkerhout past kokosnoot olie massage olie toe bij haar massage, deze olie is een prachtig geschenk van de natuur. Kokosolie is duidelijk belangrijk voor onze huid en lichaam. Hieronder een beetje meer over wat masseren met kokosolie voor ons lichaam kan betekenen.
Tijdens een massage, zoals de huid ingewreven met olie en de spieren worden onderworpen aan lichte druk, worden zij geschud en de bloedsomloop onder de huid en in de spieren gestimuleerd. Deze verhoogde circulatie brengt meer zuurstof naar weefsels en de weefsels worden gerevitaliseerd en het versnelt heling. Dit verhoogt de snelheid van de stofwisseling ook. Bovendien is de olie die sijpelt door de huid houdt de huid zacht, glad en vochtig door niet te laten vocht ontsnappen. Deze olie onderhuids verzameld, wanneer het reageert met zonlicht, helpt ook bij de vorming van vitamine-D.

rueanthai-massage-coconut

Kokosnoot (Coconut)

Dat is het belang van massage. Nu, waarom is kokosolie een dergelijke ideale massageolie? Bij massage alleen zoveel goeds kan doen voor het lichaam, dan denken wat het kan doen als het wordt gedaan met een olie zoals kokosolie.

Wanneer je de kokosolie op je huid wrijft en je laat het een paar uur intrekken, wordt je huid bestendiger tegen beschadigingen.


Ten tweede, door de aanwezigheid van krachtige anti-microbiële stoffen zoals caprinezuur en laurinezuur in kokosolie wordt uw huid bestendiger tegen infecties van uw huid.


Ten derde zorgt de olie ervoor dat de vochtregulering van uw huid beter wordt, minder kans op uitdrogen en barsten.


Ten vierde, kokosolie is rijk aan vitamine E, uw beste vriend voor uw huid. Het houdt je huid jong en gezond.


Ten vijfde, de olie bevat veel anti-oxidanten, dus het kan u uiterlijk jonger houden. Deze antioxidanten voorkomen en beperken rimpelvorming en beschermt ook uit andere nadelige gevolgen van het ouder worden, zoals buigen, peeling, en verkleuring.


Zesde, de olie dringt gemakkelijk door in de huid tijdens het masseren en kan zo goed dienen als een vervoerder voor andere kruidenextracten, etherische oliën, of medicijnen.


Laatste maar niet de minste, de geur van kokosolie is ongeëvenaard. Het is zo aards en rustgevend en het houdt je de hele dag fris en elimineert lichaamsgeur.

Wil je meer weten welke positieve effecten kokosnootolie heeft op uw lichaam, bekijk deze link eens.