"Wij brengen uw lichaam 
in balans"

Traditionele Thaise massage in Noordwijkerhout

Het vertrouwde adres waar uw lichaam op vakkundige wijze door middel van Thaise massagetechnieken in balans gebracht. 

U zult zich fitter en ontspannender voelen na een van onze behandelingen.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak 
op nr.  06 - 231 780 90 

of email ons op : info@rueanthai-massage.nl

Hoofd-, nek-, arm en/of schouder massage

Hoofd-, nek-, arm- en/of schouder massage

In uw lichaam bevindt zich vaak veel spanning. Veel last op je schouders nemen en/of gespannen achter een computer werken zijn bekende oorzaken. Het werken achter een beeldscherm zorgt voor een eenzijdige werkhouding en langdurige aanspannen van spiergroepen. Vooral de nek-, schouder-,  arm- en handspieren en de spieren van de lage rug wordt hierdoor op proef gesteld.

Veel spanning bevindt zich ook vaak in de schouders en de nek. Spieren die te lang worden aangespannen raken minder doorbloed, worden stijf en het gevolg hiervan is uiteindelijk spierpijn

Thaise hoofd-, nek-, arm- en/of schouder massage is een gecombineerde massage vorm van de Chinese acupressuur en Westerse massage technieken en deze is bijzonder ontspannend.

Door stress ontstane vastzittende schouders, druk in het hoofd met aanwezige opkomende hoofdpijn en/of migraine kunnen deze vervelende elementen voorkomen met deze ontspannende massage. Door de massage wordt de bloedsomloop in de aderen versneld en zorgt uw lichaam voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

arm-schouder-massage

Uw handen, armen en schouders worden los gemasseerd en de pijnpunten verzacht.

schouder-massage

Uw handen, armen en schouders worden los gemasseerd en de pijnpunten verzacht.

hand-massage

Uw handen, armen en schouders worden los gemasseerd en de pijnpunten verzacht.

Onze masseuse is gespecialiseerd in deze behandelmethoden en heeft door jarenlange praktische ervaring en opleidingen de kennis en kunde uw problemen te verzachten of te verhelpen. Zij verzamelt samen met u waar uw klachten liggen, bepaalt waar welke problemen voorkomen en stelt met u vast wat de beste behandelmethode worden en waar de aandachtspunten liggen.

U kunt met de masseuse afstemmen welke ledematen u behandeld wilt hebben.

Klik hier voor onze tarieven of hier voor ons adres.