"Wij brengen uw lichaam 
in balans"

Traditionele Thaise massage in Noordwijkerhout

Het vertrouwde adres waar uw lichaam op vakkundige wijze door middel van Thaise massagetechnieken in balans gebracht. 

U zult zich fitter en ontspannender voelen na een van onze behandelingen.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak 
op nr.  06 - 231 780 90 

of email ons op : info@rueanthai-massage.nl

Thaise Massage in Noordwijkerhout

Uw masseuze, Sunanta

Als u ooit in Thailand bent geweest dan is het waarschijnlijk opgevallen dat massage een belangrijk cultureel aspect is van de Thaise samenleving waar iedereen elkaar dagelijks masseert. Massage is namelijk een belangrijk middel voor het welzijn van de mens aangezien door middel van massage afval-stoffen in het lichaam sneller en effectiever worden afgevoerd. In Thailand zie je daarom vele massagesalons en ziet men de Thaise bevolking elkaar onderling masseren.

Sunanta Parirum is de Thaise oprichtster en vaste massuese van Thaise Massagesalon Rueanthai in Noordwijkerhout die tot voor kort nog in Thailand woonde. Sunanta is een zeer ervaren masseuse die door haar lange werkervaring enorme kennis opgebouwd om uw lichaam door middel van Traditionele Thaise massagetechnieken te herstellen, te verbeteren en te ontspannen.

Sunanta heeft meer dan 15 jaar in Thaise massagesalons gewerkt en naast de vele Thaise opleidingen haar kennis en ervaring vergroot. Laat u zich eens masseren door haar en u raakt overtuigd van haar vakmanschap.

  • Spa behandeling
    Spa behandeling