"Wij brengen uw lichaam 
in balans"

Traditionele Thaise massage in Noordwijkerhout

Het vertrouwde adres waar uw lichaam op vakkundige wijze door middel van Thaise massagetechnieken in balans gebracht. 

U zult zich fitter en ontspannender voelen na een van onze behandelingen.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak 
op nr.  06 - 231 780 90 

of email ons op : info@rueanthai-massage.nl

Olie massage bij Rueanthai massage in Noordwijkerhout

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Het is zeer geschikt voor als u in een stress periode zit of de negatieve spanning uit uw lichaam wilt hebben.
De massage lijkt een beetje op de traditionele Thaise massage echter wordt het knijpen en drukken vervangen door het wrijven van het lichaam waardoor het lichaam zacht en soepel wordt. Door gebruik te maken van de massage olie zal er geen stroefheid optreden waardoor het zeer ontspannen aanvoelt.

Loading...


Met de oliemassage zullen de meeste blokkades weggemasseerd worden waardoor uw lichaam weer beter zal gaan functioneren. Alle oliƫn en balsems die gebruikt wordt komt rechtstreeks uit Thailand.
Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben, uiteraard afhankelijk van de soort olie die wordt gebruikt.

thai-olie-massage

Ervaar de heerlijke oliemassage, uw lichaam gaat ervan gloeien

thaise-oliemassage

Door wrijving wordt uw lichaam gemasseerd en dringt de olie diep in uw lichaam.

In tegenstelling tot de traditionele Thaise Massage wordt de olie massage uitgevoerd nadat de klant zich ontkleed heeft, dikwijls dient de slip te worden aan gehouden of worden de geslachtsdelen met een doek bedekt.Deze massage dient niet verward te worden met de z.g. (erotische) btb ofwel ‘body to body massage’, waar rijkelijk veel olie wordt gebruikt. Wij zijn hiervan niet gediend !!!
In ieder geval is het aan te bevelen om voor deze massage ruim de tijd te nemen, bij voorkeur anderhalf tot twee uur, om de olie (mits van goede kwaliteit) in de huid te laten doordringen.
Een douche achteraf is dan nog niet eens nodig.

Klik hier voor onze tarieven of hier voor ons adres.