"Wij brengen uw lichaam 
in balans"

Traditionele Thaise massage in Noordwijkerhout

Het vertrouwde adres waar uw lichaam op vakkundige wijze door middel van Thaise massagetechnieken in balans gebracht. 

U zult zich fitter en ontspannender voelen na een van onze behandelingen.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak 
op nr.  06 - 231 780 90 

of email ons op : info@rueanthai-massage.nl

Thaise Massage in Noordwijkerhout

Thaise Massage in Noordwijkerhout (Traditioneel)

Bedankt voor uw komst op de Thaise Massage Noordwijkerhout website van Sunanta.

Geschiedenis van Thaise Massage

Een van de oudste geneesmethoden is Traditionele Thaise massage (in Thaise begrippen, “een antieke massage stijl”)
Thaise mensen zagen bepaalde ziekten als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in hun lokale tempel.
Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massagetechnieken zijn al meer dan 2.500 jaar oud. Het is van oorsprong Indiaas en deze massagevorm is samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen.

Door het Boeddhisme is de techniek hervormd waarbij niet alleen het lichaam, maar ook de geest zich bevrijd is gaan voelen.

Verschillende soorten Thaise Massage

In Thaise massage zijn twee stromingen aanwezig. De noordelijke variant met de naam Nuad Bo-Rarn en de zuidelijke variant Nuad Phaen boran(deze wordt ook wel de Bangkokstijl) genoemd en de wordt het meeste toegepast.
Deze laatste massagetechniek is een stevige massagetechniek waarbij de energiebanen worden gemasseerd in combinatie rek- en strekbewegingen.

Een combinatie van Chinese en Indiase massage met yoga waarbij gebruik gemaakt worden van meridianen en drukpunten vanuit de Chinese geneeskunsten.

Behandelwijze Thaise massage

Tijdens de massage wordt het lichaam in diverse yoga-achtige posities gebracht onder bewerking van onder meer de knieën en ellebogen van de masseur die in sommige gevallen zijn/haar volle gewicht gebruikt. Tijdens deze massage wordt geen gebruik gemaakt van olie.

Thaise-massage-middel

Thaise massage techniek middel

rueanthai-massage-benen

Thaise massage techniek benen

rueanthai-massage-techniek-rug

Thaise massage techniek rug

Het hele lichaam wordt gekneed tot de laatste restjes spanning in de spieren zijn verdwenen. De ledematen worden uitgerekt en uitgestrekt en de rug wordt gebogen tot een soepele kromming. Deze massage draagt zorg voor het harmoniseren van het lichaam, om blokkades los te maken en oneffenheden in de energiebanen in uw lichaam te verbeteren.

Thaise massage, uitgevoerd door onze masseur van Rueanthai massagesalon in Noordwijkerhout, draagt zorg voor stimuleren van de bloedsomloop en lymfesysteem van organen, vaten en weefsels en voorkomt en verhelpt psychische en lichamelijke klachten. U krijgt er weer meer energie door. Er zijn erg veel positieve resultaten met deze technieken gehaald. Het is een goede behandeltechniek voor het verhelpen en/of verminderen van rug- en nekklachten, hoofdpijn, slechte doorbloeding, stijve spieren en/of chronische vermoeidheid. Daarnaast draagt deze methode zorg voor het beperken van ziekte, het verhogen van enige flexibiliteit en een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades voordat deze zich fysiek of psychologisch voortdoen.

Specifieke Thaise massagetechnieken gericht op bepaalde lichaamsklachten

Afhankelijk van de aard van eventuele klachten aan bepaalde lichaamsdelen, kan de behandelmethode hierop afgestemd worden. Bepaalde personen hebben rugklachten, andere schouder-, nek- en/of hoofdklachten. Wij beschikken over de kennis en de jarenlange ervaring die nodig is om deze specifieke klachten te behandelen.

Voorbeeld video’s Thaise massage technieken

Hieronder wat korte video’s met een korte blik op een aantal behandeltechnieken. De toe te passen technieken door Ruenthai massage in Noordwijkerhout kunnen een mix zijn van weergegeven video’s, afhankelijk van de lichamelijke gesteldheid en wensen van de klant.

Klik hier voor onze tarieven of hier voor ons adres.