Rueanthai

Massages

Op aanvraag kunnen wij verschillende behandelingen ook combineren. Om zo voor u de perfecte behandeling te creëren. Neem gerust even contact op
— Sunanta

Thaise massage

Tijdens de massage wordt het lichaam in diverse yoga-achtige posities gebracht onder bewerking van onder meer de knieën en ellebogen van de masseur die in sommige gevallen zijn/haar volle gewicht gebruikt. Tijdens deze massage wordt geen gebruik gemaakt van olie. 


aroma therapie massage

De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden.


Thaise kokosnoot massage

Rueanthai masssage in Noordwijkerhout past kokosnoot olie massage olie toe bij haar massage, deze olie is een prachtig geschenk van de natuur. Kokosolie is duidelijk belangrijk voor onze huid en lichaam. Hieronder een beetje meer over wat masseren met kokosolie voor ons lichaam kan betekenen. Tijdens een massage, zoals de huid ingewreven met olie en de spieren worden onderworpen aan lichte druk, worden zij geschud en de bloedsomloop onder de huid en in de spieren gestimuleerd.Thaise voetmassage

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam verbetert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.


Thaise bovenlijf massage

In uw lichaam bevindt zich vaak veel spanning. Veel last op je schouders nemen en/of gespannen achter een computer werken zijn bekende oorzaken. Het werken achter een beeldscherm zorgt voor een eenzijdige werkhouding en langdurige aanspannen van spiergroepen. Vooral de nek-, schouder-,  arm- en handspieren en de spieren van de lage rug wordt hierdoor op proef gesteld.


Deep tissue massage

Deep Tissue massage is een massage gericht op het verlagen van chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen.Zweedse massage

Door de Zweedse massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en het stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën.


Thaise kruidenstempel massage

Er wordt gemasseerd met warme basisolie waarin aangepaste etherische olie vermengd wordt. Met de kruidenstempels wordt er gemasseerd op acupunctuurpunten en meridianen. Allereerst wordt de rug gereinigd met warme compressen.Vervolgens worden rug en schouders met de warme stempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende massage van de rug met warme olie. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage.De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten en onderbenen.


Sportmassage

Sportmassage helpt de lichamelijke conditie te verbeteren en te onderhouden, of na zware sportbeoefening of inspanning te herstellen. Deze massage verbetert de doorbloeding en stofwisseling, waardoor afvalstoffen en vocht in het lichaam versnelt worden afgevoerd. Door de massage ontspannen de spieren zich, wat bijdraagt tot de algemene mentale en fysieke gezondheid.