Rueanthai

Over ons

Wij brengen uw lichaam in balans

 De Masseuse

Als u ooit in Thailand bent geweest dan is het waarschijnlijk opgevallen dat massage een belangrijk cultureel aspect is van de Thaise samenleving waar iedereen elkaar dagelijks masseert. Massage is namelijk een belangrijk middel voor het welzijn van de mens aangezien door middel van massage afval-stoffen in het lichaam sneller en effectiever worden afgevoerd. In Thailand zie je daarom vele massagesalons en ziet men de Thaise bevolking elkaar onderling masseren.

 

Neem contact op

Heeft u vragen over de massages? Over Sunanta Parirum of iets anders? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op ▸

 
 

Masseuse

 
 
rueanthai-massage-93.jpg

Eigenaar en masseuse

Sunanta Parirum

Sunanta Parirum is de Thaise oprichtster en vaste massuese van Nantara Thai Spa & Wellness in Langeraar die tot voor kort nog in Thailand woonde. Sunanta is een zeer ervaren masseuse die door haar lange werkervaring enorme kennis opgebouwd om uw lichaam door middel van Traditionele Thaise massagetechnieken te herstellen, te verbeteren en te ontspannen.

Sunanta heeft meer dan 15 jaar in Thaise massagesalons gewerkt en naast de vele Thaise opleidingen haar kennis en ervaring vergroot. Laat u zich eens masseren door haar en u raakt overtuigd van haar vakmanschap.

Opleiding

PATTAYA THAI MASSAGE SCHOOL
Massuese, 2006
60 uur

THE UNION OF TRADITIONAL MEDICINE SOCIETY
Massuese, 2010
372 uur

DEPARTMENT OF SKILL DEVELOPMENT, MINISTRY OF LABOUR
Masseuse, 2011
30 uur